X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Deputați din Duma de Stat a Rusiei din nou pleacă în Siria

24 iul. 2017,, 16:29   Externe
1574 0

Deputații Dumei de Stat au planificat o nouă călătorie în Siria, împreună cu membrii Parlamentului European. Acest anunț a fost făcut în timpul unei conferințe de presă de către președintele Comitetului pentru afaceri internaționale al Dumei de Stat, Leonid Sluțki, citat de TASS.

„Intenționăm să vizităm Siria împreună cu colegii din străinătate. Europa trebuie să cunoască adevărul, ce se întîmplă în Siria și cine acolo într-adevăr se opune teroriștilor”, a spus Sluțki.

Totodată, el a refuzat să precizeze datele de călătorie exacte, invocînd măsurile de securitate, menționează RIA Novosti. Se știe doar că va avea loc pînă la sfîrșitul anului.

Sluțki a spus că astfel de vizite vor fi efectuate în mod regulat. În plus, potrivit lui, deputații vor continua să coopereze cu parlamentarii sirieni. „Este important să se consolideze la toate nivelurile și în toate planurile eforturile de combatere a terorismului“, a declarat deputatul rus.

O delegație a Dumei de Stat și membri ai Consiliului Europei, Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) au vizitat Siria în luna martie. Partea rusă a inclus reprezentanți ai tuturor celor patru fracțiuni din Duma de Stat, iar grupul din partea APCE – deputați din Spania, Italia, Republica Cehă, Serbia și Belgia, inclusiv președintele APCE, Pedro Agramunt.


La sfîrșitul lunii decembrie 2016, în Siria au efectuat o vizita de lucru un grup de senatori ruși.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?