Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Incendiul de la Stadionul Republican: explicațiile șefului de la "Spații Verzi"

24 iul. 2017,, 10:20   Capitala
2347 2

Incendiul izbucnit în această dimineață la depozitul de arbori de la Stadionul Republican ar fi fost provocat de cineva, presupune șeful Întreprinderii Municipale „Asociaţia de Gospodărire a Spaţiilor Verzi”, Eliferie Hăruță, comunică NOI.md.

Potrivit lui, cel mai probabil, cineva a dat foc crengilor uscate în momentul în care cei doi paznici care supraveghează zona și-au luat o pauză de cîteva minute.

„Specialiștii vor stabili ce a fost acolo, dar părerea mea este că cineva a dat foc intenționat, e mîna cuiva. Acolo sînt două persoane care asigură paza teritoriului, iar la ora 1 noaptea totul era în ordine. Paznicii s-au dus să se odihnească puțin și s-a întîmplat ceea ce s-a întîmplat”, a explicat el.

Menționăm că apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 04.30. La locul incendiului au fost îndreptate 16 autospeciale de intervenție cu un efectiv de peste 80 de persoane. Pentru localizarea și lichidarea incendiului au fost formate patru sectoare de luptă și, datorită intervenției eficiente, focul este ținut sub control, potrivit Serviciului Situații Excepționale. Autoritățile au comunicat că nu au fost înregistrate victime.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?