X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Municipalitatea va face un top al taberelor de vară

17 iul. 2017,, 16:51   Societate
1699 0

Municipalitatea va face un top al taberelor de vară. Propunerea a venit de la șeful Direcției generale sănătate Mihai Moldovanu și a fost motivată de faptul că unii părinți nu sînt mulțumiți de condițiile din tabere și își iau copiii acasă peste cîteva zile.

Un clasament al taberelor i-ar ajuta să facă o alegere mai bună atunci cînd procură biletele de odihnă, transmite IPN.

În cadrul ședinței operative de la Primărie, Mihai Moldovanu a spus că un astfel de clasament ar putea determina și administrațiile taberelor de odihnă să-și îmbunătățească condițiile. „sînt spații unde locuiesc cîte 20 de copiii. sînt camere de 14 metri pătrați, unde stau cîte 8 copii. Este o încălcare gravă. Mulți copii, după ce vin la tabere, pleacă după 2-3 zile pentru că nu sînt satisfăcuți de aceste condiții”, a spus Mihai Moldovanu.

În unele tabere starea igienică a cantinelor și a sălilor cu mese nu corespund standardelor, nu se face curățenie așa cum este necesar. În alte tabere copiii nu au acces la apă caldă. Aceste și alte informații urmează să fie făcute publice, ca părinții să cunoască condițiile pînă copii ajung în tabere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?