Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Cele mai fierbinți hituri pentru vara 2013

11 iun. 2013,, 09:00   Showbiz
14287 0
Foto: adrianmandru.ro
Începutul verii îi prinde pe artiști muncind la piese de sezon. Vedetele știu că piesele ”de vară” cuceresc publicul și le aduc…popularitate, așa că au început să lanseze melodii de tip party, care mai de care mai ritmate și energizante. După ce anul trecut, toate terasele din Chișinău au răsunat de ”Eu vara nu dorm” a lui Connect-R, anul acesta vom asculta hituri noi. Toate sînt despre odihnă, distracție, mare și soare. Iată cîteva dintre acestea:

1. Horia Brenciu vine cu ”Azi am chef de mare” – într-un stil mai neobișnuit, decît cel pe care îl știm, despre cheful de mare și de iubită. Piesa este o producție HB MEDIA ENTERTAINMENT.


2. Inna vine cu piesa ”Spre mare”. Aceasta nu iese prea mult din peisajul pe care îl avem deja creat despre cîntăreața din România. Și ea cîntă despre valurile mării, iubire și vară, mai ales despre plajele din România. Piesa e produsă de The Farmers.

3. Antonia cîntă și ea în română despre mare și ”Hawaii”. Melodia e despre soare, pahare, mare și distracție, despre o vară ”care ține o viață”. The Farmers semnează și această producție.

4. Trupa CEEO lansează o melodia, care are o denumire similară cu a Innei – ”Spre mare”. Acolo unde chiar dacă nu ai bani, oricum, ai parte de distracție. Melodia e semnată de Activ Studio.

5. Marius Moga semnează parțial versurile și scrie melodia ”Party Haus Hoc” pentru duetul ADDA feat What’s Up, o melodie ritmată pentru nopțile de distracție de pe malul mării.

Piesele au adunat mii de vizualizări pe Youtube și, probabil, vor ajunge foarte rapid în topuri la radio.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?