COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Colet poștal cu surprise depistat de angajații vamali (FOTO)

3 iul. 2017,, 19:30   Societate
1289 0

Angajații postului vamal Chișinău 4 (Poșta) au prevenit încă o tentativă de introducere în țară a armelor albe, care nu erau indicate în declarația vamală întocmită de expeditor, cu scopul tăinuirii acestora de la controlul vamal.

Armele au fost depistate în după-amiaza zilei de astăzi, în cadrul scanării, procedură care relevat prezența unor obiecte suspecte într-un colet expediat din Israel. În cadrul controlului fizic efectuat, vameșii au descoperit șase pumnale de diverse forme și dimensiuni. Potrivit actelor de însoțire, trimiterea poștală urma să fie recepționată de către un locuitor al raionului Orhei.

Conform procedurii, bunurile au fost transmise organelor abilitate pentru efectuarea expertizei.

Amintim că, săptămâna trecută, angajații aceluiași post au depistat un pumnal militar și 60 de comprimate ”Modafinil”, un produs psihotrop care face parte din categoria substanțelor interzise.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X