Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Noi instrumente de sprijin financiar al BEI pentru întreprinderile din Moldova

3 iul. 2017,, 12:53   Economie
2046 4

La 4 iulie Chișinăul va găzdui Conferința Grupului Băncii Europene de Investiții (BEI) „Îmbunătățirea accesului la finanțare“, la care va fi prezentată o gamă largă de instrumente de sprijin financiar disponibile pentru întreprinderile în creștere din Republica Moldova, informează NOI.md.

După cum se menționează în comunicatul BEI, evenimentul va prezenta o gamă largă de instrumente de sprijin financiar disponibile companiilor în creștere din Republica Moldova, axîndu-se pe prezentarea sprijinului oferit de Grupul BEI pentru accesul la finanțare în contextul Inițiativei EU4Business.

La Conferință vor ține discursuri înalți reprezentanți ai Guvernului Republicii Moldova, Grupului Băncii Europene de Investiții, Comisiei Europene și vor prezenta oportunități pentru îmbunătățirea accesului la finanțare și consolidarea capacității pentru a sprijini creșterea sustenabilă și incluzivă în Republica Moldova. Printre alți participanți de seamă se numără intermediari financiari, consultanți financiari, asociații industriale, reprezentanți ai sectorului academic și ÎMM-urilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?