Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Trump îl califică pe fostul director al FBI drept un 'informator'

9 iun. 2017,, 23:00   Externe
1750 0

Președintele SUA Donald Trump l-a calificat vineri pe fostul director al FBI James Comey drept un 'informator', la o zi după ce acesta a depus mărturie în care l-a acuzat pe Trump că a încercat să blocheze o investigație și că a spus minciuni despre el și despre FBI, relatează Reuters.

'În pofida atîtor declarații false și minciuni, reabilitare totală și completă... și WOW, Comey este un 'turnător' (leaker, în limba engleză — n.r.)!', a scris Trump într-un mesaj difuzat pe Twitter.

Aceasta este prima reacție a lui Trump, pe Twitter, după audierea fostului director al FBI de către Comitetul pentru Informații din Senatul american în cadrul căreia fostul director al FBI l-a acuzat pe președintele republican că a mințit pur și simplu cu privire la motivele destituirii sale intempestive, la 9 mai.

EFE relatează că, potrivit presei americane, Trump și-a petrecut ziua de joi în compania avocatului său personal, Marc Kasowitz, și a ministrului apărării, James Mattis, unul dintre cei mai importanți apropiați ai săi.

În pofida faptului că unii consilieri de-ai săi se temeau că liderul de la Casa Albă va reacționa în timp ce Comey încă era audiat, Trump și-a făcut de lucru, participînd la diverse evenimente și reuniuni, și a urmărit doar 45 de minute din audierea care a durat două ore și jumătate, potrivit The New York Times.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?