Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

A făcut-o pe polițistul și acum stă la închisoare

27 mai. 2013,, 13:55   Societate
1949 0
Foto : noi.md
O tînără de 22 de ani din Bălţi a fost condamnată pentru mai multe infracțiuni. Potrivit Procuraturii Generale, aceasta este învinuită de furt, escrocherie, delapidare a averii străine şi uzurpare de calităţi oficiale.

În perioada anilor 2010-2012, acuzata a însuşit bunuri materiale de la diferite persoane prin furt, înşelăciune şi abuz de încredere. Procurorii spun că, pentru a-și atinge scopul, aceasta se prezenta drept ofiţer de urmărire penală, mințind că deține o plîngere care-i vizează și că ar putea înceta examinarea acesteia în schimbul unor bunuri.

De asemenea, fiind angajată într-un chioşc, aceasta a însuşit marfa primită pentru realizare în sumă de 40 de mii de lei. În total, ea a cauzat părţilor vătămate un prejudiciu de peste 168 de mii de lei.

Inculpata a fost condamnată la 9 ani de închisoare cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii timp de 2 ani. De asemenea, instanţa a dispus încasarea de la aceasta a prejudiciului cauzat. Sentinţa este cu drept de atac conform prevederilor legale.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?