Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Scandal fără precedent între Candu și Sandu

15 mai. 2017,, 11:03   Politică
2683 4

Spicherul Parlamentului, Andrian Candu, se arată convins că Maia Sandu a avut o întrevedere nocturnă cu activistul Grigore Petrenco săptămîna trecută, notează NOI.md.

Democratul a acuzat-o pe conducătoarea PAS de faptul că evită să răspundă tranșant la această întrebare, din cauză că ar avea ce ascunde.

„Doamnă Maia Sandu, ne spuneți totuși dacă v-a vizitat Petrenco joi, pe înserate, la sediul PAS? La vizita aceea nocturnă mă refer. Nu că ar fi o problemă, dar vă cam bîlbîiți și nu înțelegem răspunsul. Poate a venit să adere la PAS, poate faceți aripa extremistă ANTIFA la PAS? Sînteți liberă să faceți ce doriți. Dar răspundeți cu DA sau NU și țineți cont că sînt oameni care pot să confirme, inclusiv cîte ore a stat și v-a consultat. Poate ne relatați și cît de surprinși au fost alți participanți la această întîlnire nocturnă cînd l-au văzut acolo pe Petrenco, venit la invitația dvs.?” , a comentat Candu.

Spicherul a precizat că mai are cîteva „întrebări mai delicate” către Sandu, inclusiv despre modul în care „a strîns bani ilegal de la participanții la întîlnirea nocturnă pentru protestul de duminică”.

„Dar le luam pe rînd, căci văd că vă emoționați la fiecare cuvînt, ca fostul dvs. șef din PLDM. Vă dau o soluție să ieșiți din această situație urîtă - spuneți că Petrenco este liderul organizației extremiste ANTIFA, care e ONG și face parte din «societatea civilă» care organizează proteste”, a ironizat Candu.

Replica liderului PAS nu s-a lăsat mult așteptată. Sandu a negat că Grigore Petrenco a fost la sediul formațiunii sale, precum și faptul că l-a chemat la vreo întîlnire. Ea a precizat că îl va acționa în judecată pe Andrian Candu, pentru defăimare.

„Cînd minciuna întrece orice limită, nu are sens să te pui cu cei grei de cap și groşi de obraz. Pe Candu îl dau în judecată. Vom avea grijă ca acest proces să aibă maximă rezonanţă pe plan intern şi extern. Singura modalitate de a opri minciuna este responsabilizarea”, a reacționat Maia Sandu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?