Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Voronin, indignat că Diacov „tace”

12 mai. 2017,, 10:27   Politică
5871 5

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a făcut o remarcă tăioasă la adresa președintelui de onoare al PDM, Dumitru Diacov, informează NOI.md.

Politicianul s-a arătat nedumerit de mișcările care au loc în ultimul timp în cadrul PD și, în același timp, revoltat de indiferența lui Diacov față de ce se întîmplă. Politicianul s-a arătat deranjat în special de faptul că foști comuniști, care în opinia sa, au trădat partidul, s-au ales cu funcții de conducere la democrați.

„Eu înțeleg că lui Marian Lupu îi este totuna de ceea ce se întîmplă în țară și în PD, dar nu înțeleg de ce fondatorului PD, Dumitru Diacov, îi este totuna ce se întîmplă în partid. Cum a putut să își permită Diacov să facă așa alegere în conducerea partidului din trădători, din persoane prostituate care au trădat alte partide? Pot să tac și să mă bucur liniștit că veți ajunge și voi la ceea ce am ajuns noi. Să de Dumnezeu să fie așa!”, a declarat Voronin astăzi, în plenul Parlamentului.
În replică, Dumitru Diacov i-a sugerat lui Voronin să nu se implice în treburile care nu-l privesc. Mai mult decît atît, democratul l-a acuzat pe liderul comuniștilor de faptul că poartă o mare parte din vină pentru ceea ce se întîmplă la ora actuală pe scena politică.

„Dle președinte Voronin, mai bine tăceai, fiindcă foarte multe din cele pe care le avem astăzi sînt rodul muncii matale de mulți ani de zile. Hai să facem ce se poate împreună ca în Moldova să existe liniște și pace, să încercăm să facem concluziile din toată experiența din acești 25 de ani. Pe mine tot mă doare sufletul de aceea ce se întîmplă, dar eu nu-mi permit să glumesc așa ca matale. Mulți care sînt aici din diferite partide se gîndesc la soarta țarii, dar în afară de gîndit trebuie să și facem ceva”, a menționat Diacov.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?