Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

(VIDEO) Democrații califică drept răfuială politică demiterile mai multor liberali

16 mai. 2013,, 15:44   Politică
4447 0
Fotо: noi.md
Deputatul democrat Adrian Candu consideră că demiterea șefului Agenției ”Moldsilva”, Ion Cebanu, nu este altceva decît o răfuială politică. Declarația a fost făcută după ședința Parlamentului, relatează NOI.md.

Democratul a spus anterior că vor mai urma demiteri, iar la scurt timp acest lucru s-a și întîmplat. La cîteva ore după demiterea lui Cebanu, șeful statului a semnat decretele privind revocarea lui Mihai Moldovanu și a lui Anatolie Șalaru.

“Ne-am obișnuit deja că colegii din PLDM reacționează foarte emoțional și mai mult răbufnesc și au motive de răzbunare. Ceea ce s-a întîmplat astăzi este o răbufneală sau o răzbunare politică dacă vreți. Probabil, o să urmeze și alte cazuri”, a spus Candu.

În același timp, liderul fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț, neagă că demiterea ar fi o răzbunare, specificînd că ar fi din cauza lipsei de profesionalism a noului șef al agenției ”Moldsilva”.

“Obiecțiile față de domnul Ciobanu în calitate de silvicultor au fost foarte serioase chiar în momentul numirii lui în funcție. În acea etapă îl tratam la modul serios pe domnul Ghimpu în calitate de partener de coaliție și s-au acceptat acele compromise. Dar acum consider că propunerea guvernului a fost argumentată”, a spus Streleț.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?