X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Elevii de la liceul "Mihai Viteazul" au plantat o livadă de meri

6 mai. 2017,, 16:00   Societate
2336 0

Elevii absolvenţi de la liceul "Mihai Viteazul" din Chişinău au plantat o livadă de meri în cadrul campaniei "Coolege Vitamine", finanţată de PNUD Moldova.

Surse din cadrul PNUD Moldova au relatat că puieţii au fost oferiţi de companiile "Codru" ST şi "Alextehagro" SRL.

"Cei 25 de puieţi oferiţi instituţiei noastre, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de activitate a liceului, nu sînt simpli copaci. Vor fi o parte a colectivului nostru, care vor necesita atenţie şi grijă individuală pe care ni-o asumăm cu mult drag. Cîndva, ei vor deveni copaci mari, iar fiecare măr din roada ce va urma va avea un preţ deosebit pentru noi", a menţionat Nelly Berezovschi, Directoarea liceului "Mihai Viteazul".

Campania "Coolege Vitamine" îşi propune drept scop să sporească treptat consumul de fructe proaspete în rîndul copiilor şi elevilor din grădiniţe şi şcoli, acoperind la etapa de testare pilot - cinci şcoli şi grădiniţe din Chişinău, care au fost selectate în bază de concurs.

Iniţiativa curentă face parte din proiectul "Dezvoltarea afacerilor inovative pentru o creştere economică durabilă la nivel local", finanţat de Guvernul Norvegiei şi PNUD şi susţinut de Guvernul Republicii Moldova, care are drept scop să promoveze inovaţiile în sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii, prin transferul şi absorbţia de cunoştinţe, tehnologii şi comunicare între companii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?