Consilieri PSRM: Chirtoacă preocupat de probleme funciare, nu de buget

Consilieri PSRM: Chirtoacă preocupat de probleme funciare, nu de buget

Consilierii municipali ai fracțiunii PSRM din nou își exprimă nemulțumirea față de activitatea primarului general Dorin Chirtoacă.

Aceștia declară că primarul ar fi mai preocupat de vinderea terenurilor, decît de bugetul capitalei, care încă nu a fost aprobat, relatează NOI.md.

Consilierii PSRM, săptămîna precedentă au cerut convocarea în ședință a Consiliului Municipal Chișinău (CMC) pentru a se hotărî problema bugetului municipal și a impozitelor locale, dar Chirtoacă a ținut să fie aprobată ordinea de zi pe subiecte funciare.

„În loc de aceste subiecte, din nou Chirtoacă convoacă ședința cu terenuri pe ordinea de zi. Într-un stat și un municipiu normal, bugetul trebuia prezenta încă în luna noiembrie a anului trecut. Bugetul pentru 2016 a fost prezentat la mijlocul anului. Acum e luna aprilie 2017 și încă nu avem un buget”, au declarat consilierii PSRM, în cadrul unui briefing de presă.

Tot ei, afirmă că primarul e ocupă intensiv de defrișările ilegale a copacilor din Chișinău. Mai mult, consilierii PSRM susțin că arborii bătrîni, din curțile de bloc care într-adevăr trebuie tăiați, acest lucru nu se face, dar copacii sănătoși sînt imediat tăiați acolo unde primarul își are interesele proprii.
 
 
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load