X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

O altă fracțiune din CMC vrea demisia lui Chirtoacă

5 apr. 2017,, 16:00   Capitala
3781 2

O nouă fracțiune din cadrul Consiliului municipal Chișinău cere demisia primarului general al capitalei, Dorin Chirtoacă.

De data aceasta, fracțiunii socialiștilor, care a venit cu această inițiativă, s-au alăturat și consilierii PPEM, informează NOI.md.

Liderul fracțiunii PPEM din CMC, Ruslan Codreanu se arată indignat de comportamentul sfidător al lui Chirtoacă, care, contrar intereselor locuitorilor capitalei, cedează parcările din Chișinău, invită consilierii municipali la consultări. Codreanu îndeamnă consilierii să inițieze procedura de demitere a primarului.

„Spațiul public al fiecărui locuitor al municipiului poate fi furat de la noi prin scheme, iar noi să fim obligați să și plătim pentru a utiliza acest spațiu. Astăzi nu există serviciul în interesul cetățeanului din municipiul Chișinău. Există doar interese proprii și de grup”, susține Ruslan Codreanu.

Consilierii PPEM sînt ferm convinși că situația dezastruoasă din oraș trebuie să înceteze.

„Indiferența primarului general al municipiului Chișinău față de grijile și nevoile fiecărui cetățean al urbei nu mai trebuie tolerată. Grădinițele, școlile, instituțiile medico-sanitare din oraș și din suburbii așteaptă jumătate de an deja ca Dorin Chirtoacă să își amintească de atribuțiile sale”, conchide Ruslan Codreanu.

Reamintim că recent fracțiunea PSRM și-a exprimat inițiativa de a întreprinde măsurile necesare pentru a organiza referendumul privind revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcție.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?