Volvo Cars pentru prima dată a fost recunoscută drept una dintre cele mai etice companii din lume

Volvo Cars pentru prima dată a fost recunoscută drept una dintre cele mai etice companii din lume

Organizația internațională  Ethisphere Institute a recunoscut eforturile  companiei suedeze  în domeniul promovării  unei culturi de afaceri responsabile,  incluzând pentru prima oară  Volvo Cars în prestigiosul rating internațional  World’s Most Ethical Company®

Compania  Volvo Cars, unul dintre producătorii  de frunte  al automobilelor de lux, a obținut statutul de   «Cea mai etică companie din lume – 2017» (World’s Most Ethical Company®) în versiunea  Ethisphere Institute, o organizație internațională notorie, care stabilește standardele responsabilității corporative și a eticii de afaceri.  este primul premiu de acest gen Pentru  Volvo Cars este primul premiu de acest gen. În total, lista  Ethisphere Institute numără  124 companii, patru dintre acestea  sunt din industria auto.  
«Sunt mândru, că Volvo Cars a fost recunoscută  drept una dintre cele mai etice companii din lume.  Responsabilitatea în afaceri stă la baza moștenirii brandului nostru și este o parte indispensabilă  a culturii corporative.  Abordarea etică a afacerilor nu este doar o tendință  să faci totul corect, mai este și unul dintre pilonii succesului nostru financiar  », – a menționat Håkan Samuelsson, președinte și director general   Volvo Cars.

«În procesul evaluării   Volvo Cars pentru ratingul  World’s Most Ethical Company® am reușit să obținem succese  mari în realizarea programului nostru intern de corespundere  standardelor corporative și administrării etice   (Compliance & Ethics). Faptul că am intrat și noi în acest rating  este o recunoaștere a muncii noastre de promovare a principiilor eticii și a responsabilității în interiorul companiei, dar și în relațiile cu partenerii și clienții  », – a subliniat Maria Hemberg, vicepreședinte-senior și jurisconsult-șef   Volvo Cars. 

«Felicităm toți colaboratorii  Volvo Car Group, una dintre cele mai etice organizații din lume. În business,   Volvo Cars se bazează pe  principiile menținerii posibilităților egale și a administrării responsabile, în tendințe de a fi în toate  cetățeni responsabili ai planetei   », – a spus Timothy Erblich, director general   Ethisphere.
Compania  Volvo Cars realizează un program vast de corespundere standardelor  corporative și  administrării etice în scopul prevenirii  și reducerii riscurilor juridice și etice în așa direcții, ca  lupta cu corupția, protecția drepturilor omului, respectarea legislației anti-monopol, controlul exporturilor și protecția datelor personale.  Compania a elaborat și implementat un cod al eticii de afaceri, bazat pe standardele și convențiile internaționale, care reglementează   acțiunile tuturor colaboratorilor și partenerilor  Volvo Cars.  Compania intenționează să dezvolte  și să încurajeze  cultura administrării etice. În anul trecut a fost lansat un nou program de instruire pentru managementul companiei,  consacrat principiilor abordării responsabile a afacerilor.  La moment, l-au absolvit   peste 400 angajați Volvo Cars.

 Date despre  Ethisphere Institute

Ethisphere® Institute – organizație internațională notorie,  care determină standardele responsabilității corporative și a abordării etice a afacerilor  pentru dezvoltarea caracterului corporativ,   încrederea consumatorilor și  succesul de afaceri al companiei.   Ethisphere  creează standardele  de evaluare și stabilire a standardelor etice, pornind de la un masiv enorm de date,  pentru a ajuta  companiile să-și îmbunătățească caracterul corporativ.  Cele mai grăitoare exemple  de abordare responsabilă în afaceri obțin  premiul    World’s Most Ethical Company®. Etisphere acordă susținerea experților   cu participarea specialiștilor   Business Ethics Leadership Alliance (BELA), și publică informații privind principalele tendințe și cele mai bune practici de abordare etică a afacerilor în propria revistă   Ethisphere Magazine.
Mai detaliat despre  Ethisphere citiți pe site-ul  http://ethisphere.com.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load