X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Inna Jirkova a renunțat la titlul de "Mrs. Russia - 2012"

24 apr. 2013,, 13:01   Showbiz
4217 5
Foto: bk55.ru
După acel interviu scandalos, soția fotbalistului rus a căzut în depresie. Inna Jirkova a decis să renunțe la titlul de "Mrs. Russia - 2012". Totodată, soția fotbalistului rus nu va participa la viitorul concurs de frumusețe, relatează "Yтро". Asta deoarece, după acel interviu scandalos, acordat lui Boris Sobolev, ea a căzut în depresie. Însuși jurnalistul califică această decizie drept înțeleaptă.

"De asemenea, știu că Inna a renunțat la această coroană. Trebuie să spun că, în opinia mea, este un pas foarte frumos. Și, de data aceasta, este un gest PR competent. Din cîte am înțeles, aceasta a avut loc imediat după filmul meu și după toate aceastea au fost promovate pe Internet. Încă o dată vreau să repet că îmi pare rău pentru ea, căci Inna este o persoană frumoasă, dulce și nobilă. Filmul acesta nu a fost îndreptat împotriva ei, ci împotriva întregului sistem murdar de comercializare a coroanelor. Decizia ei de a renunța la această coroană este corectă. Acesta va fi pentru ea doar spre bine", a spus Boris.

Reamintim că interviul video scandalos cu Inna Jirkova literalmente a explodat pe Internet. În cadrul acestui interviu, frumoasa deținătoare a titlului ”Mrs. Russia” nu a putut răspunde la cele mai simple întrebări ale jurnalistului, fapt care a provocat un val de comentarii sarcastice în adresa ei. Puțin mai tîrziu, soția fotbalistului a emis o scrisoare deschisă în care el a declarat că ea nu numai se mîndrește cu statutul ei de soție și mamă a doi copii, dar, de asemenea, cu activitățile sociale, prin care ea poate schimba viața cuiva în bine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?