X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Doi deputaţi din partea Partidului Liberal au declarat oficial că sînt membri ai Consiliului de Reformare al PL

19 apr. 2013,, 17:25   Politică
3403 0
Foto : trm.md
Deputaţii din partea Partidului Liberal, Valeriu Saharneanu şi Vadim Cojocaru, au confirmat oficial că sînt membri ai Consiliului de Reformare al PL. Ei au declarat despre acest lucru în cadrul şedinţei de vineri a Parlamentului.

Deputaţii au fost rugaţi să se pronunţe după ce vineri s-a iscat un nou conflict între cele două tabere ale Partidului Liberal. Cinci deputaţi au rămas în fracţiunea preşedintelui PL, Mihai Ghimpu. Preşedintele fracţiunii a fost numit Valeriu Munteanu, alţi cinci deputaţi sînt în fracţiunea a cărei preşedinte este Ion Hadârcă. Neclaritatea poziţiei lui Saharneanu şi Cojocaru a fost determinată de faptul că ambele fracţiuni îi considerau pe cei doi membri ai fracţiunii lor. Saharneanu şi Cojocaru, care au anunţat că s-au alăturat reformatorilor, nu au fost excluşi din PL, pentru că ei nici nu au fost membri ai formaţiunii.

"Tot ceea ce se petrece demonstrează faptul că Partidul Liberal are nevoie de reformare. Sînt absolut convins de acest lucru. Nu poate fi niciun fel de dispută, pentru că există o singură fracţiune a partidului – cea care întruneşte majoritatea deputaţilor liberali", a spus Saharneanu. Vadim Cojocaru a menţionat că nu face parte din nicio tabără, însă este deputat al fracţiunii PL care, după alegerile din 2010, este condusă de Ion Hadârcă.

"Eu nu trebuie să revin nicăieri. Eu am fost şi rămîn deputat în cadrul fracţiunii PL preşedintele căreia este Ion Hadârcă", a declarat Cojocaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?