X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Ghimpu: Nu a fost bătaie, Marinuța s-a purtat urît

18 apr. 2013,, 13:07   Politică
8144 4
Foto: eurodialogue.org
Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, vine cu o altă interpretare a incidentului dintre el și ministrul în exercițiu al Apărării, Vitalie Marinuța, care a avut loc marți, la Coșnița, în cadrul şedinţei organizaţiei teritoriale a Partidului Liberal din raionul Dubăsari, scrie NOI.md.

Azi, în cadrul unei conferințe de presă, Ghimpu a spus că nu a fost bătaie și că Vitalie Marinuța „s-a purtat urît”.

La conferință au participat și patru membri al Partidului Liberal. Printre ei și Ludmila Creciun, președintele filialei PL din Dubăsari.

Ludmila Crăciun a spus că, în ziua în care s-a produs incidentul, Marinuța ar fi solicitat o întrunire la Coșnița cu scopul de a impune membrii organizației teritoriale să semneze declarația grupului de reformare a PL.

„M-am gîndit că ar fi corect să-l anunț și pe Mihai Ghimpu despre întrunire. La începutul ședinței, fiecare membru al biroului a primit de la Marinuța declarația reformatorilor pe care trebuia să o semneze precum că sînt de acord cu declarația lui și poziția lui”, a spus Crăciun.

La rîndul său, Mihai Ghimpu a spus că, atunci cînd a intrat în sala de ședințe, i-a mulțumit lui Marinuța că a fost responsabil de filiala Dubăsari și l-a rugat să plece.

„Nu a vrut să plece, a sunat presa. Unde-i vorba de bătaie? Din contra, el s-a purtat urît”, a spus Ghimpu.

La scurt timp după conferința de presă, Vitalie Marinuța a anunțat că în curînd va dezminți informația prezentată de membrii PL. ”Încă o dată mă conving că minciuna este în capul mesei pentru unele persoane de lingă conducerea actuală. Păcat. Dar asta e. Voi veni numaidecît cu dezmințiri la subiectele conferinței de presă actuale”, a scris Marinuța pe pagina sa de Facebook.

Ieri, în presă au apărut imagini video, în care apare Mihai Ghimpu îmbrîncindu-l pe Vitalie Marinuța.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?