Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Conturile a 13 organizații de microfinanțare, blocate

3 mar. 2017,, 14:15   Economie
5077 1

Comisia Națională a Pieței Financiare a decis să sisteze operațiunile bancare pentru conturile curente și de depozit a 13 organizații de microfinanțare ai căror administratori nu au îndeplinit cerințele legislative în ceea ce privește prezentarea rapoartelor specifice pentru al III-lea trimestru al anului 2016, de asemenea, nu au executat recomandările CNPF, transmite NOI.md.

Conform deciziei CNPF, publicate astăzi în Monitorul oficial, au fost blocate conturile următoarelor companii: Micro Finance, Capital&Credit, Capital Credit Grup, Elit Credit, Finvas Prim, M&M Finance Micro Credit, Nordick Capital, Optim Credit, SMS Finance International, Zero Credit, Dogmat Credit, Coral Microfinancing, DB-Finante.

Conform deciziei CNPF, pînă la armonizarea activității companiilor vizate cu legislația în vigoare, au fost blocate operațiunile bancare pentru conturile curente și de depozit a celor 13 organizații de microfinanțare menționate. Nu au fost sistate operațiunile de alimentare a conturilor vizate și transferurile la bugetul public.

Inspectoratul Fiscal Principal de Stat și băncile comerciale au fost informate despre măsurile întreprinse în raport cu organizațiile de microfinanțare vizate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?