Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

STARURI EVOQUE - NATALIA DAVIDOVICI: această maşină porneşte de la un simplu buton. ©

9 apr. 2013,, 16:02   Ştiri Auto
7569 1
Foto : allfun.md
Următorul participant la test drive, organizat de DAAC Hermes în cadrul proiectului "Staruri Evoque" a fost Natalia Davidovici. Directorul general al postului TV7 a şi uitat de condusul automobilului cu transmisie automată, însă după o zi de şofat la volanul unui Range Rover Evoque şi-a reamintit şi a apreciat avantajele circulaţiei prin oraş la volanul unei maşini cu „cutie automată”.

Ziua încărcată şi numeroasele întîlniri s-au încheiat cu o cină la Fresh Line city café. Aici bucătăria se bucură de o atenţie deosebită, căci mîncarea bună poate bine dispune, poate îmbunătăţi starea sănătăţii şi stimula activitatea creierului sau chiar „sănătatea spirituală” a omului.


Ce impresie v-a lăsat automobilul?

Acum doi ani am procurat o maşină nouă şi am schimbat automobilul cu cutie automată pe una mecanică. Atunci şi acum senzaţiile au fost asemănătoare – e complicat să te reorganizezi. În doi ani m-am deprins să conduc eu maşina, şi nu invers. Astăzi totul a fost altfel. Îmi lipsea încă o pedală, pîrghia cutiei de viteze şi cheia. Această maşină porneşte de la un simplu buton (rîde). Deşi, trebuie să recunosc, cutia automată înlesneşte cu mult şofatul în condiţii urbane, în special pe drumurile noastre. Ziua mea de muncă, foarte încărcată, a fost înfrumuseţată de confortul acestui Range Rover Evoque.

Şi colegii, prietenii cum au reacţionat, văzîndu-te la volanul unei maşini atît de pregnante?

Întrebau, dacă am decis să-mi cumpăr altă maşină.

Ce gen de transport preferați?

Sînt o alarmistă incredibilă, în ce priveşte mijloacele de transport. Mi-i frică să zbor, mi-i frică să merg pe calea apei, chiar şi în tren nu mă simt în apele mele. Îmi place să controlez situaţia personal, iată de ce prefer să şofez singură. În plus, îmi place să conduc, o fac de mulţi ani.

Care este cea mai lungă distanţă, pe care ați parcurs-o la volanul unui automobil?

Cea mai lungă, cred, a fost călătoria la Odesa, circa 200 km. Dar trebuie să recunosc, circulînd toată ziua prin oraş, de la o întîlnire la alta, oboseşti mai tare.

Dacă apare un minut liber, cum îl folosiți?

Comunic cu copiii, prietenii, citesc o carte bună sau privesc un film.

Probabil, adesea intrați în diverse localuri din oraş. Cum vă pare atmosfera de la Fresh Line city café?

Am venit aici cu prietena şi ne-a plăcut. Chelnerii sînt amabili, iar bucatele gustoase. Şi cafeaua adusă pentru prietena mea a fost aşa cum şi-a dorit-o, fiind respectate proporţiile de lapte. În cafenelele chişinăuiene aşa ceva se întîmplă mai rar.

Statutul de "persoană media" vă obligă la ceva?

La multe. Principalul e să nu te concentrezi pe propria exclusivitate. Dacă cuiva i se întîmplă această neplăcere, devine demn de milă şi trezeşte zîmbete. Persoana publică nu se deosebeşte de ceilalţi oameni, doar că trebuie să fie mai sever cu sine însuşi.

Ce este cel mai complicat în profesia Dvs.?

În prezent – să stăpînesc abilităţile unui manager. Trebuie să pătrund în toate, de la reparaţii şi pînă la finanţe. Este o experienţă nouă pentru mine, dar învăţ repede.

Aveți vre-un vis?

Cine nu-l are? Am şi eu, şi nu doar unul. Este vorba de viaţa personală, de viitorul copiilor, de job. Lista visurilor mele e infinită, precum Universul.

Partenerii proiectului:compania Bemol, Fresh Line City café.



Autor: Maria Savina

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?