X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Experți: AEI lansează campania electorală

7 apr. 2013,, 11:38   Politică
4974 0
Foto: timpul.md
Partidele din fosta Alianţă pentru Integrare Europeană se întrec în iresponsabilitate și intră pas cu pas în campania electorală pentru alegeri anticipate, au concluzionat analiştii politici, relatează vesti.md.
"Mihai Ghimpu practic a pus piciorul în uşă. El blochează negocierile. Aceasta înseamnă un moment de demarare a campaniei electorale. Sînt formate toate condiţiile ca să aiba loc alegeri anticipate", a menţionat politologul Vasile Croitoru.

"Domnul Ghimpu ar trebui să ţină cont că este presedintele PL şi nu al PLDM. Nu ar trebui să condiţioneze el pe cine va înainta PLDM pentru fotoliul de premier", a observat politologul Angela Colaţchi.

Totodată, analistul politic Oazu Nantoi crede că Mihai Ghimpu, prin acţiunile sale,l-ar putea aduce din nou la guvernare pe Vladimir Voronin."Foştii membri ai AIE concurează la capitolul iresponsabilităţii. Domnul Ghimpu vrea sa genereze alegeri anticipate şi să-l aducă pe Vladimir Voronin la putere măcar pentru încă un mandat", a conchis analistul.

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat că formaţiunea sa va renunţa la negocieri, dacă Partidul Liberal Democrat va insista ca Vlad Filat să fie prim-ministru.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?