Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Cum arată viața unei stewardese din aviația business (FOTO)

2 feb. 2017,, 03:00   Externe
15747 2

Știm deja cum poate arăta viața unei stewardese obișnuite. Mai puține știam despre cum poate fi viața unei însoțitoare de bord din aviația privată.

În continuare, veți găsi imagini din viața de zi cu zi a unei rusoaice care însoțește, la zboruri, persoane importante.

Faceți cunoștință cu Anastasiya Samokhina – o tînără studentă la Russian Presidential Academy, care în prezent muncește în calitate de stewardesă în aviația business.

Viața tinerei e plină de abundență și culoare. Conduce un atomobil scump, se află într-o relație, se laudă mereu cu gusturi alese în materie de modă și este o utilizatoare înrăită de Instagram.

Tînăra are mare grijă la felul în care arată, iar asta reiese și din fotografiile pe care le împărtășește în spațiul virtual.

Pentru că își dedică cea mai mare parte din timp jobului, Anastasiya publică deseori fotografii care o afișează la bordul aeronavelor private. Atunci cînd clientul încă nu și-a făcut apariția la bord, tînăra își permite să pozeze în canapelele moi ale avioanelor scumpe.

Aeronavele în care zboară Nastya pornesc mereu din VIPPORT Vnukovo-3 – un complex al Aeroportului Vnukovo, destinat zborurilor private și delegațiilor care aterizează și decolează de la Moscova.

Vedeți și voi cîteva fragmente din viața stewardesei:
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?