X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4011

Un ministru liberal îi cere lui Efrim explicații asupra incidentelor din 7 aprilie

3 apr. 2013,, 14:41   Politică
5590 5
Foto: noi.md
Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu, care este membru al Partidului Liberal, i-a cerut explicații ministrului Justiției, liberal-democratului Oleg Efrim, în legătură cu dosarele intentate pe marginea evenimentelor din 7 aprilie. În cadrul ședinței de azi a Guvernului, Moldovanu s-a interesat la ce etapă se află dosarele, relatează NOI.md.

“Sînt mai multe dosare, dar cînd putem să aflăm adevărul despre 7 aprilie?” a întrebat Moldovanu.

În replică, ministrul Justiției, Oleg Efrim, a spus că toate dosarele sînt în examinare, iar autoritățile trebuie să aștepte soluțiile propuse de instanțele de judecată.

Ministrul a mai declarat că, pentru a afla mai multe detalii despre 7 aprilie, trebuie depusă o interpelare la viceprocuror, care va da explicații.

De asemenea, în cadrul ședinței Guvernului, Mihai Moldovanu a ținut să afle cîte persoane au avut de suferit în urma evenimentelor din 7 aprilie și cine sînt aceste persoane. Asta după ce Guvernul a alocat 53 de mii de lei, bani care vor fi acordați victimelor din 7 aprilie.

“În această hotărîre sînt 16 persone, jumătate civili și jumătate colaboratori ai organelor de forță. Observăm că este un număr în scădere”, a spus Efrim.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?