X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Postul «Moldova 1”, acuzat de încălcarea legislaţiei

2 apr. 2013,, 17:27   Societate
4721 2
Foto : noi.md
Congresul Civic cere pedepsirea postului public de televiziune „Moldova 1”. Motivul acestei solicitări constă în aceea că „Moldova 1” a ignorat, pe 27 martie, şedinţa grupului de iniţiativă al Congresului Civic, la care au participat peste 700 de delegaţi. Astfel, au fost încălcate prevederile Codului Audiovizual care asigură dreptul consumatorilor de programe televizate la informaţie obiectivă şi pluralistă.

„Acţiunile noastre nu vor fi unice, ci sistematice, de aceea pentru noi este extrem de important ca aceste evenimente să fie reflectate la postul public de televiziune. Este vorba despre o bună parte a societăţii civile care întreţine acest post de televiziune, iar acesta o ignoră. Nu este doar o încălcare a normelor de etică şi moralitate, dar şi o încălcare a legislaţiei moldoveneşti”, a menţionat reprezentantul Congresului Civic, fostul membru al CCA, Corneliu Mihalache.

Reprezentanţii Congresului au înaintat o adresare la CCA, prin care cer pedepsirea postului de televiziune „Moldova 1” şi luare de atitudine faţă de acest caz.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?