X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

STARURI EVOQUE – DOINA POPA: RANGE ROVER, face parte dintre preferatele mele ©

2 apr. 2013,, 12:00   Ştiri Auto
7625 0
Foto : allfun.md
Iată că a venit şi rîndul doamnelor să participe la proiectul "Staruri Evoque". Prima reprezentantă a sexului frumos, care a testat un Range Rover Evoque, a fost cunoscuta prezentatoare TV, Doina Popa. Ea şofează demult, aşa că la volanul Range Rover-ului s-a simţit confortabil.

Mulţi visează la slavă şi popularitate. Cum e să fii o persoană publică în ţara noastră?

A fi o persoană publică înseamnă să fii la fel, ca toţi. Şi tu, la fel ca alţii, ai zile mai bune sau mau rele, dispoziţie bună sau proastă. Cred, că fiecare meserie îşi are plusurile şi minusurile. Avantajele popularităţii sînt binecunoscute - anume ele stau la baza alegerii genului de activitate publică. Însă cu minusurile profesiei te confrunţi mult mai tîrziu. Spre exemplu, o persoană publică nu poate ieşi din casă nemachiată sau îmbrăcată neadecvat. Un alt minus – opinia publică, dorinţa oamenilor de a judeca „coperta”. Lista poate fi extinsă încă…

Cum îţi trece ziua de lucru?

De obicei, dimineaţa muncesc, apoi am ceva ore libere pentru chestiuni personale. După care revin la mucă, în tura de seară. Pregătirea pentru emisiune, machiajul, coafura, vestimentaţia. Cînd treci prin aceasta zilnic, nu e chiar aşa de vesel. Apoi sînt în emisie, la ora 22.00 închei ziua de muncă. Apropo despre minusurile popularităţii: stimez oamenii, care au copii şi pot munci pînă seara tîrziu.

Unde mergi, dacă îţi doreşti linişte şi singurătate?

La Chişinău – desigur, acasă, acolo e ascunsă liniştea mea. Dacă îmi doresc o perioadă mai îndelungată de linişte, mă satisface din acest punct de vedere SUA. Zbor încolo de cîteva ori pe an şi încerc să trăiesc liber, cum o fac americanii.

Cît timp şofezi?

Oficial - 7 ani, însă patima şofatului o am de 14 ani. Patru ani pînă la maturitate au fost, probabil, cei mai grei în viaţa mea (rîde) - doream să iau permisul cît mai repede.

Care a fost primul tău automobil?

Prima maşină înregistrată pe numele meu a fost o Audi A4. Dar am condus şi maşina lui tata, pînă am avut-o pe a mea personală. El folosea maşina pînă la ora 17.00, după care era la dispoziţia mea.

Ce crezi despre mitul, cum că o femeie trebuie să conducă o maşină mică, roşie ? Ce fel de maşini li se potrivesc damelor mai mult şi mai mult?

Acest mit l-au născocit bărbaţii. Femeile duc şi iau copiii de la grădiniţă sau şcoală, iar "o maşină mică roşie" sună cam nesigur. Personal, prefer maşinile mari, ele îmi insuflă încredere.

Care e cea mai comodă încălţăminte, la şofat?

Pentru mine încălţămintea nu contează. Am suficientă experienţă de a conduce şi pe tocuri, şi fără. Problemele încep doar dacă conduc o maşină cu cutie mecanică şi stau în ambuteiaje :)

Test-drive-ul de azi ţi-a satisfăcut aşteptările?

Maşina nouă este maşină nouă! Range Rover, face parte dintre preferatele mele. Pe parcursul zilei, mi-a fost uşor şi comod să circul prin oraş. Am experienţă de a conduce maşini mari, aici nu am avut probleme. În drum, maşina s-a comportat perfect. Cred că pentru tineri – indiferent, dacă e băiat sau fată – este automobilul potrivit. Nu mă apuc să spun ceva în numele generaţiei mai în vîrstă, dar cred că Range Rover Evoque poate fi iubit de multă lume.

Partenerii proiectului:compania Bemol,Fresh Line City café.


Autor: Maria Savina

Sursa: allfun.md
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?