X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Madonna, Stephen King și numeroși internauți, mesaje de mulțumire după ultimul discurs prezidențial al lui Obama

12 ian. 2017,, 19:00   Externe
3320 0

Mulți utilizatori ai rețelelor de socializare, printre care personalități ale vieții publice din America, au postat în mediul online mesaje de apreciere după discursul de încheiere a mandatului de președinte al SUA de către Barack Obama, scrie cotidianul The Telegraph în ediția online.

Madonna sau scriitorul Stephen King s-au numărat printre cei care au postat mesaje de mulțumire sau aprecieri pentru Obama la finalul președinției sale.

''Nu veți auzi ceva la fel de convingător și plăcut mult timp de acum înainte. Îți multumim, Obama'', a scris pe Twitter Stepehen King.

''La revedere, domnule președinte! Niciodată nu va mai fi altul ca tine! Barack Obama ești un rege între bărbați!'', a distribuit Madonna pe contul său de pe aceeași rețea de socializare.

View image on Twitter

În timp ce majoritatea internauților au transmis mesaje de rămas bun, afirmând că până și animalele lor de companie îi vor duce dorul lui Obama, unii au postat mesaje în care-i cereau să caute modalități pentru a rămâne încă patru ani la Casa Albă, chiar dacă acest lucru nu este legal posibil.

Alții și-au detaliat mesajele, salutând decența de care Obama a dat dovadă ca președinte al SUA. Mulți dintre cei care au lăsat mesaje pe rețelele de socializare au fost impresionați de modul în care Barack Obama și-a luat rămas bun de la poporul american după cei opt ani petrecuți la Casa Albă, publicul apreciind de asemenea relația prietenoasă pe care a avut-o cu vicepreședintele Joe Biden în fruntea Americii.

Președintele american, Barack Obama, a susținut, marți seara, la Chicago, în fața a 18.000 de persoane, discursul de rămas-bun la finalul a opt ani de mandat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?