X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Despărțire ținută în secret: Soția lui Will Smith a dezvăluit că cei doi nu mai formează un cuplu încă din 2016

12 oct. 2023,, 23:30   Externe
2793 0

La premiile Oscar 2022, actorul Will Smith (55 de ani) a apărat-o vehement pe Jada Pinkett și chiar i-a dat comedianului Chris Rock o palmă pentru că i-a insultat soția, făcînd aluzie la alopecie, boala ei capilară.

Acum, într-o avanpremieră a interviului ei exclusiv pentru NBC, actrița americană de 52 de ani dezvăluie că relația lor este ruptă, de fapt, din 2016, relatează Today. Cuplul trăiește „vieți complet separate”, a spus Jada, transmite Noi.md cu referire la libertatea.ro.

Jurnalista Hoda Kotb, cea care a realizat interviul, întreabă apoi: „Deci nu a fost un divorț pe hîrtie?”, „Corect”, răspunde Pinkett-Smith. În ceea ce privește motivul pentru care nu a făcut public statutul căsătoriei lor decît 7 ani mai tîrziu, ea a explicat: „Nu eram încă pregătiți pentru asta. Încă încercăm să ne dăm seama cum va arăta parteneriatul nostru și cum vrem să ne prezentăm celorlalți.

Încă nu ne-am dat seama de asta”. Mariajul lor s-a rupt din diverse motive: „De ce s-a fracturat? Sunt o mulțime de lucruri… Pînă în 2016 eram doar epuizați să încercăm din nou și din nou. Am fost amîndoi prinși în felul în care am vrut să fie cealaltă persoană”. Will Smith și Jada Pinketts-au căsătorit în 1995. Au doi copii, un băiat, Jaden (24 de ani), și o fiică, Willow (21 de ani).

Căsătoria lor a fost în repetate rînduri într-un echilibru fragil, mai ales după aventura Jadei cu muzicianul August Alsina (31 de ani), care a făcut titluri în 2020. Will Smith, care mai are un fiu de 29 de ani, Trey, din prima căsătorie, cea cu Sheree Zampino, nu a comentat încă declarațiile soției sale.


Cu interviul NBC cu Hoda Kotb, Jada Pinkett-Smith își promovează biografia „Worthy”, care este programată să fie apară pe 17 octombrie 2023.

1
0
3
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?