Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 505

“Jocurile Foamei” au loc în Siberia

17 dec. 2016,, 18:00   Externe
2724 0

O televiziune din Rusia a lansat un concurs inspirat din franciza Jocurile Foamei.

Concurenții trebuie să supraviețuiască timp de nouă luni în Siberia. Producătorii au anunțat că totul este permis, însă participanții sunt avertizați că vor fi judecați și pot să fie arestați în orice moment, dacă încalcă legea, relatează BBC News.

20 de persoane – bărbați și femei – vor lua parte la Game2:Winter, concursul de reality show care amintește de la trilogia Jocurile Foamei. Aceștia au voie să facă orice, însă trebuie să respecte legile Rusiei.

“Trebuie să înțelegeți că poliția va sosi și vă va aresta. Suntem pe teritoriul rus, trebuie să ne supunem legilor”, se arată în anunțul de descriere privind acest concurs.

Concurenții vor trebui să supraviețuiască în Siberia, în perioada 1 iulie 2017 – 1 aprilie 2018, într-o zonă în care temperaturile pot să ajungă chiar la – 40 de grade Celsius.

Totodată, taxa de participare este de peste 150.000 de dolari, iar premiul cel mare de 1,6 milioane de dolari. Concurenții vor învăța însă tehnici de supraviețuire, dr voi semna și un document în care sunt de acord ca familiile lor să nu ceară despăgubiri, indiferent ce li s-ar întâmplat.

Concurenții pot forma echipe și, ca în Jocurile Foamei, pot primi cadouri de la telespectatori. Ei vor porni la drum cu cel mult 100 de kilograme de bagaje, inclusiv un cuțit, însă nu vor putea avea arme de foc.

Concursul este organizat în zona Novosibirsk de un antreprenor pe nume Evgheni Pyatkovsky. Vor fi puse 2.000 de camere de filmat în păduri și fiecare participant va purta o cameră cu autonomiei a bateriei de șapte ore. Show-ul va fi transmis online și subtitrat în mai multe limbi. Dacă un concurent va dori să se retragă, el va trebui să apese un buton special de panică.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?