Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

După declarația lui Vlad Filat, ședința Biroului permanent al Parlamentului a fost amînată

13 feb. 2013,, 14:40   Politică
3433 0
Foto: noi.md
Ședința Biroului permanent al Parlamentului, programată pentru astăzi, ora 14:30, a fost contramandată. Ședința însă va avea loc mîine, 14 februarie, cu începere de la ora 08:30 în sala de conferințe a Palatului Republicii. Despre aceasta a anunțat acum cîteva minute Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului, relatează NOI.md.

Anunțul nu precizează care este motivul amînării ședinței, nici cui îi aparține decizia. Cel mai probabil însă, aceasta este legată de declarația liderului Partidului Liberal Democrat din Moldova, prim-ministrul Vlad Filat, cu privire la ieșirea PLDM din componența Alianței pentru Integrare Europeană, precum și solicitarea negocierii unui nou acord al AIE. De menționat că mîine, 14 februarie, Parlamentul trebuie să audieze raportul Comisiei de anchetă cu privire la reacția autorităților la incidentul din Pădurea Domnească.

Biroul permanent este compus din 13 membri, și anume: preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, prim-vicepreşedintele Vlad Plahotniuc și vicepreşedintele Liliana Palihovici, deputații liberal-democrați Valeriu Streleț, Ion Balan și Simion Furdui, deputatul democrat Dumitru Diacov, deputații liberali Mihai Ghimpu și Ion Hadârcă, precum și deputații comuniști Iurie Muntean, Maria Postoico, Vladimir Vitiuc și Irina Vlah.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?