Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Peste 20 de companii din Moldova participă la Expoziţia Internaţională "Prodexpo" de la Moscova

12 feb. 2013,, 13:56   Economie
4153 0
Foto: prod-expo.ru
Circa 20 de companii moldovenești participă la cea de-a XX-a Expoziţie Internațională "Prodexpo", care are loc la Moscova în perioada 11-15 februarie.

Participarea acestora la expoziție a fost organizată de către Camera de Comerț din Moldova și Compania expozițională AXAR cu susţinerea Ambasadei Republicii Moldova în Rusia, Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, Organizației de Promovare a Exporturilor din Republica Moldova.

La Expoziția "Prodexpo 2013" este prezentată o gamă largă de produse alimentare moldovenești, precum şi producţia vinicolă, de cofetărie și conserve, sucuri naturale, uleiuri, ambalaje, materie primă pentru industria alimentară etc.

Participanţii la expoziţie au fost repartizaţi în pavilioane, conform domeniului, în funcție de tipurile de produse alimentare și băuturile fabricate. Produsele vinicole sînt prezentate, în special de companiile: Chateau Vartely, Renaissance Perfect, Kvint, Salcuta, Kirsovo, Tomai Vin, Garling, Cricova, Purcari, Agrovin Bulboaca, Maurt, „Vinurile Comratului”; producţia de conserve de companiile: Natur Bravo, Orhei-Vit, Alfa-Nistru; produsele de patiserie le expun companiile: Bucuria, Nefis, Biofibre, Sadro Ursu. În afară de aceasta la lucrările expoziţiei participă: Glass Container Company, Firstline ş. a.

Companiile din Moldova organizează degustări şi prezentări ale producţiei lor, au întrevederi de afaceri cu potenţialii parteneri de business, în scopul stabilirii cooperării și semnarea contractelor de comercializare a produselor moldovenești de calitate reciproc avantajoase. Zece companii moldovenești participă la Concursul Internațional "Produsul Anului", care are loc în cadrul expoziţiei.

Ambasadorul Republicii Moldova în Rusia, Andrei Galbur, are întîlniri cu oamenii de afaceri din Moldova pentru a discuta problemele exportului de mărfuri moldovenești pe piața rusă.

"Prodexpo" ‒ este una dintre cele mai mari expoziţii de produse alimentare din Rusia și Europa de Est, dar şi cea mai atractivă vitrină de prezentare a produselor alimentare, băuturilor și produselor secundare.

Compania "Prodexpo" trasează tendințele de dezvoltare ale pieței moderne a produselor alimentare, le oferă companiilor producătoare şi comerciale posibilitatea de a stabili contacte utile și a diversifica sortimentul de produse alimentare propuse în anul nou. La expoziția "Prodexpo" din acest an participă mai mult de 2,5 mii de companii din 55 de țări, iar 29 de state prezintă la expoziţie propriile standuri naționale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?