X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Șoferul care a accidentat un bărbat la Botanica și a fugit, a fost reținut

29 ian. 2013,, 15:25   Societate
3719 0
Foto: platformarb.com
Angajații Poliției Rutiere au reținut autorul unui accident rutier la doar cîteva ore după comiterea acestuia. Șoferul a accidentat pe trecerea pietonală de la intersecția străzilor Traian și Independenței din sectorul Botanica, un bărbat în vîrstă de 67 ani din capitală, după care a părăsit locul faptei. Șoferul şi-a recunoscut vina, iar actualmente riscă o amendă de pînă la șase mii de lei sau închisoare de pînă la trei ani cu sau fără privarea dreptului de a conduce pe un termen de pînă la doi ani, relatează NOI.md.

Imediat după incident, martorii oculari au alertat poliţia şi ambulanţa, bărbatul fiind transportat la Spitalul de Urgenţă cu diverse leziuni corporale. Autorul accidentului, care s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei de 47 ani, a fost reținut de oamenii legii la doar trei ore după comiterea acestuia.

Ulterior a fost găsit și automobilul de model „Ford”, care era ascuns într-o parcare din sectorul Botanica. În rezultatul examinării vizuale a acestuia, poliţiştii au observat pe partea dreaptă a automobilului urme ale unei coliziuni, fiind deteriorată şi oglinda retrovizoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?