Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Formularele tipizate de documente primare cu regim special vor fi eliberate de către IFPS

29 ian. 2013,, 11:08   Societate
7633 0
Foto: tv7.md
Începînd cu 18 februarie 2013, Inspectoratul Fiscal Principal de Stat (IFPS) va elibera formulare tipizate de documente primare cu regim special.

Agenţia "INFOTAG" transmite cu referire la surse din IFPS că se vor putea obţine actul de achiziţie a mărfurilor; actul de achiziţie a serviciilor de locaţiune şi a cheltuielilor aferente; bonul de plată; chitanţa de recepţie a plăţilor nefiscale 1-SF şi 2-SF; factura de expediţie şi anexa la factura de expediţie; foaia de parcurs. Fiscul motivează inovaţia prin dorinţa de a oferi comoditate agenţilor economici. Astfel, în continuare IFPS va efectua unificarea, gestionarea centralizată, evidenţa strictă, stocarea, comercializarea şi distribuirea formularelor tipizate de documente primare cu regim special care se referă la domeniul fiscal.

Eliberarea formularelor tipizate pentru agenţii economici din mun.Chişinău şi cei care se deservesc la Direcţia Generală a Marilor Contribuabili (DGMC) va avea loc pe adresa str. Hînceşti, nr.53 iar pentru agenţii economici din teritoriul Republicii Moldova - în incinta tuturor oficiilor fiscale la care s-a efectuat comanda.

Anterior, formularele respective puteau fi obținute la Întreprinderea de Stat "Editura de formulare "Statistica".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?