X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1430
Preşedintele stiri: 4021

În 2013 vor fi instalate mai multe staţii de administrare a hipocloritului de sodiu

27 ian. 2013,, 13:00   Societate
4014 0
Foto : mosvodokanal.ru
Mai multe staţii de administrare a hipocloritului de sodiu. Acesta este unul dintre obiectivele S.A. „Apă-Canal Chișinău” pentru anul 2013. Totodată, instituția își propune să continue proiectele implementate. Planul de acțiuni cu privire la prioritățile pentru anul curent a fost deja elaborat.

Astfel că anul acesta urmează să fie proiectate şi instalate staţii de administrare a hipocloritului de sodiu la staţiile de pompare zonale, începînd cu staţia de pompare „Telecentru”, pentru a fi utilizate în situaţii excepţionale.

Printre obiectivele „Apă-Canal Chișinău” se mai numără şi modernizarea staţiei de pompare a apelor uzate Sculeni din Chişinău, cu aplicarea tehnologiilor şi utilajelor noi.

Întreprinderea îşi mai propune să finalizeze lucrările de proiectare şi să iniţieze lucrări de construcţie a Staţiei de transformatoare de 110-6 kV, la Staţia de captare a apei Nistru.

De asemenea, urmează să fie iniţiat un proiect-pilot de utilizare în agricultură a nămolului deshidratat la Staţia de epurare a apelor uzate Chişinău. „Vor mai fi realizate lucrări de construcţie, reabilitare şi reparaţie capitală a obiectivelor sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare”, se menționează într-un comunicat de presă al instituției.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?