Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Invalizii de gradul I din Chişinău nu se grăbesc să-şi ridice indemnizaţiile oferite de Primărie

17 ian. 2013,, 12:21   Societate
3761 0
Foto : noi.md
Circa 1400 de persoane din totalul de 3500 cu gradul I de invaliditate din Chișinău nu și-au ridicat încă ajutorul material oferit de către Primărie cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități, care se marchează la 3 decembrie.

Banii au fost transferați Băncii de Economii încă la data de 1 decembrie 2012. Municipalitatea face apel către invalizii de gradul I, beneficiari ai pensiilor de invaliditate şi persoanele încadrate în gradul I de invaliditate, care pe parcursul anului trecut nu au beneficiat de ajutor material, să ridice îndemnizaţia unică în valoare de 350 lei pînă la data de 15 februarie.

Solicitat de NOI.md, șeful Direcției generale a fondului municipal de susținere social a populației, Mihai Sorochin, a declarat că, în cazul în care și după acest apel vor exista beneficiari care nu și-au primit ajutoarele, aceștia vor fi informați suplimentar prin scrisori expediate la domiciliu. Astfel că într-un final toți beneficiarii își vor primi banii.

„Probabil, oamenii nu cunosc despre aceste ajutoare, de aceea am hotărît să emitem presei o informație”, a spus Sorochin.

În total, circa 3500 de persoane cu gradul I de invaliditate vor primi acest ajutor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?