COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Ungaria permite de marţi intrarea vizitatorilor ruşi vaccinaţi, sperînd în revigorarea turismului

26 iul. 22:00   În lume
1170 1

Ungaria va permite începînd de marţi intrarea turiştilor ruşi care deţin un certificat de imunitate la COVID-19, a anunţat luni şeful diplomaţiei de la Budapesta, Peter Szijjarto, transmite MTI.

Măsura survine ca răspuns la decizia recentă a Rusiei de a relua emiterea de vize turistice şi de afaceri pentru cetăţenii ungari care prezintă un test PCR negativ la coronavirus, a indicat Szijjarto într-o postare video pe Facebook luni dimineaţă.

Potrivit ministrului de externe, decizia guvernului ungar este menită să revigoreze sectorul turistic al ţării, cel mai grav afectat de pandemie.

'Ungaria a fost mereu o destinaţie populară pentru ruşi, iar faptul că turiştii ruşi vaccinaţi pot din nou să viziteze Ungaria va ajuta imens acest sector', a adăugat Peter Szijjarto, citat de MTI.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽