COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un surfer cînd a ieșit din apă a descoperit că s-a aflat în pericol de moarte (VIDEO)

Un surfer cînd a ieșit din apă a descoperit că s-a aflat în pericol de moarte (VIDEO)

Un surfer din statul american Florida a aflat abia cînd a ajuns pe plajă în ce pericol s-a aflat, filmarea realizată cu drona sa arătînd că apa era plină de rechini.

Jeremy Johnston, de 33 de ani, a intrat joi în apă la New Smyrna Beach. "Am intrat în apă și m-am urcat pe placă, iar cînd nivelul apei a ajuns pînă fluierul piciorului am început să vîslesc ușor cu mîinile pentru că am văzut cîți rechini erau", a declarat Johnston pentru CNN.

Bărbatul a spus că a petrecut puțin timp în apă, apoi a ieșit și a înălțat drona, transmite NOI.md cu referire la digi24.ro.


În anumite momente, în imagini apar și 12 rechini în același timp. "Am fost șocat și uimit", spune Johnston.

Rechinul cu înotătoare negre este des întîlnit în New Smyrna Beach, iar zona este supranumită capitala atacurilor de rechin. Potrivit International Shark Attack File - baza de date organizată de Muzeul de Istorie naturală din Florida, orice om care a intrat în apă la New Smyrna Beach s-a aflat la aproximativ 3 metri de un rechin.

Jeremy Johnston a avertizat oamenii să iasă din apă și a arătat filmarea și altor surferi, atribuind numărul mare de rechini din apă momelii aruncate de către pescarii din zonă.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load