COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un bărbat de 96 de ani, iertat pentru că a depășit viteza

Un bărbat de 96 de ani, iertat pentru că a depășit viteza

Un bărbat în vîrstă de 96 de ani a fost judecat pentru depășirea vitezei. Acesta a fost iertat de judecător, care a fost impresionat de povestea sa.

Victor Coella are 96 de ani și în urmă cu cîteva săptămîni a apărut în fața judecătorului Frank Caprio, în orașul american Providence. Bărbatul era acuzat că a condus cu viteză excesivă în apropierea unei școli. Povestea lui însă l-a impresionat pe jucetărul cunoscut de la emisiunea de televiziune „Caught in Providence”.

„Eu nu merg cu viteză, domnule judecător. Am 96 de ani și merg încet. Mă urc la volan doar cînd sînt nevoit să o fac. Am mers cu fiul meu la laborator. Îl duc la fiecare două săptămîni să facă analizele de sînge, are cancer”, a povestit el.


După cîteva minute de pauză, judecătorul i-a spus lui Victor Coella: „Sînteți un om bun, un om bun. Aveți peste 90 de ani și încă aveți grijă de familie. Este minunat”.

Într-un final, Victor Coella a fost iertat de judecător. „Domnule, vă doresc numai bine și dumneavpastră și fiului dumneavoastră. Vă doresc să fiți sănătos. Cazul este respins. Mult noroc și Dumnezeu să vă binecuvînteze”, a spus judecătorul Frank Caprio.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load