Un american a supravieţuit după ce a fost prins în mijlocul unei tornade (VIDEO)

Un american a supravieţuit după ce a fost prins în mijlocul unei tornade (VIDEO)

Reed Timmer, meteorolog american, a trăit experienţa vieţii sale, vineri seară, în Nebraska, după ce a fost în mijlocul unei tornade.


Timmer a pornit la drum, vineri, cu gîndul de a intercepta o tornadă în vehicului său Dominator 3 şi pînă seara bărbatul avea să se întîlnească cu o tornadă la vest de McCook, în statul Nebraska.


„Nu am putut să mă întorc la maşină şi nu puteam s-o văd, aşa că m-am întors cu spatele la vînt şi am sperat să trec cu bine peste experienţă“, a spus Timmer. În timp ce vîrtejul cobora, Timmer abia dacă putea să vadă la cîţiva metri în faţă din cauza prafului.  „Tocmai am interceptat o tornadă pe jos“, a strigat Timmer după ce vîrtejul i-a trecut pe deasupra capului.


Timmer a rămas acoperit de praf şi pîmîntm, la fel ca şi interiorul vehiculului său, din cauza portierelor rămase deschise.    


Acum trei ani, Timmer a obţinut imagini spectaculoase foarte aproape de o tornadă puternică care a avut loc în Wray, Colorado. Filmuleţul cu vîrtejul imens a făcut senzaţie online, devenind virale şi fiind subiect de ştiri pe nenumărate site-uri. În trecut, Timmer a recunoscut riscul la care se expun cei care urmăresc astfel de fenomene. „Viaţa este incredibil de fragilă. Sper ca cei care fug după tornade să practice acest hobby gîndindu-se la siguranţa lor“.


                                      


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load