AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Șor stiri: 406
Criza energetică stiri: 725

Trupa Coldplay a anunțat că va înceta să mai compună muzică după anul 2025

24 dec. 2021,, 20:32   Război în Ucraina
1145 0

Chris Martin, solistul şi liderul trupei britanice Coldplay, a anunţat joi postului BBC că grupul său va înceta să mai compună muzică după ultimul lor album prevăzut pentru anul 2025, relatează AFP.

"Ultimul nostru album va fi lansat în 2025, iar după aceea, cred că nu vom mai face decît turnee", a anunţat cîntăreţul în vîrstă de 44 de ani, într-un extras al uni interviu acordat prezentatoarei Jo Whiley, care va fi difuzat în întregime joi seară de BBC.

"Poate că vom mai face cîteva colaborări, însă catalogul muzical propriu-zis al Coldplay se va încheia atunci", a precizat Chris Martin.

Întrebată despre aceste declaraţii făcute în emisiunea ei, Jo Whiley a declarat joi dimineaţă că Martin a fost de "o sinceritate dezarmantă" în acest interviu, dar că nu ştie cu adevărat "dacă a glumit sau a fost extrem de serios".

Cu prilejul lansării în octombrie al celui de-al 9-lea album al trupei, "Music of The Spheres", Chris Martin a mărturisit revistei muzicale NME că grupul intenţionează să scoată în total 12 albume - cu trei mai multe decît în prezent - înainte de a renunţa la muzică.


După lansarea sa, pe 15 octombrie, "Music of The Spheres" a urcat pe primul loc în topul albumelor din Marea Britanie.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав