COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7839
Criza energetică stiri: 514

Trump infectat cu Covid înainte de dezbaterea cu Biden

2 dec. 2021,, 07:20   În lume
1452 0

Fostul președinte american Donald Trump a fost testat pozitiv pentru COVID-19 cu trei zile înainte de prima sa dezbatere cu actualul președinte Joe Biden, în campania electorală din 2020. Dezvăluirea a fost făcută de al patrulea și ultimul șef de cabinet al fostului președinte, Mark Meadows, într-o nouă carte, relatează noi.md cu trimitere la digi24.

Meadows a scris că, deși știa că fiecare candidat trebuia să aibă un test negativ pentru coronavirus cu 72 de ore înainte de dezbatere, „nimic nu putea să-l împiedice pe Trump să meargă acolo.”La scurt timp după testul pozitiv, Trump și-a făcut un nou test, care a ieșit negativ, a mai scris Meadows în cartea sa, „The Chief’s Chief” (Șeful șefului).

Dezvăluirea că Trump nu a raportat un test pozitiv vine după un an de speculații dacă Trump, pe atunci în vîrstă de 74 de ani, era infectat atunci cînd s-a confruntat cu Biden, în vîrstă de 77 de ani, la dezbaterea din Cleveland, din 29 septembrie 2020.
Trump a anunțat că are COVID-19 pe 2 octombrie, după dezbatere. Casa Albă a spus atunci că a anunțat rezultatul la o oră de la primirea acestuia. Trump a mers la spital în aceeași zi.

Trump a negat afirmațiile lui Meadows, spunînd că sînt „știri false”.Meadows scrie că testul pozitiv al lui Trump din 26 septembrie a venit ca un șoc pentru Casa Albă, care tocmai organizase o ceremonie în Grădina cu Trandafiri pentru Amy Coney Barrett, nominalizată la conducerea Curții Supreme, eveniment considerat acum „superspreader”, care a contribuit la răspîndirea cazurilor de COVID. Deși Trump părea „puțin obosit” și avea o „ușoară răceală”, Meadows spune că a fost „mulțumit” că Trump a mers în acea seară la un miting în Middletown, Pennsylvania.Totuși, trei zile mai tîrziu, pe 2 octombrie, Trump a anunțat că el și soția sa, Melania Trump, au fost testați pozitiv.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X