Trump acuză Twitter, ipoteza unei mîini criminale la Notre Dame, iar May va avea o întîlnire cu Putin

Trump acuză Twitter, ipoteza unei mîini criminale la Notre Dame, iar May va avea o întîlnire cu Putin

Trump acuză Twitter că îl cenzurează

Preşedintele american, Donald Trump, a acuzat miercuri reţeaua sa favorită de socializare, Twitter, că îl cenzurează pentru a favoriza stînga, relatează AFP.


"Împiedică oamenii să mă urmărească pe Twitter, deci am mult mai multe dificultăţi în a-mi transmite mesajul", a declarat el în cadrul unui interviu pentru canalul Fox Business, transmite Agerpres.ro.


"Aceşti oameni sînt toţi democraţi, sînt complet partizani faţă de democraţi", a adăugat miliardarul, care denunţă frecvent o "complicitate" a giganţilor tehnologiei cu stînga.


"Dacă aş anunţa mîine că voi deveni un democrat drăguţ, aş cîştiga de cinci ori mai mulţi abonaţi. Ceea ce face Twitter este teribil. Mulţi oameni au venit să-mi spună că nu pot să mă urmărească pe Twitter", a adăugat el.

Notre-Dame: Anchetatorii, despre ipoteza unei mîini criminale

Parchetul francez a anunțat, miercuri, la finalul anchetei preliminare, că nu există niciun element care să confirme ipoteza unei „mîini criminale”, în cazul incendiului de la catedrala Notre Dame.


Sînt avute în vedere, în schimb, alte piste, printre care o disfuncţionalitate a sistemului electric sau declanşarea incendiului de la o ţigară prost stinsă, a indicat parchetul din Paris, informează AFP, transmite Protv.ro.


Acesta a încredinţat continuarea investigaţiei unei echipe de trei judecători de instrucţie, care va dispune de prerogative mai extinse de anchetă, inclusiv aceea de a-i inculpa pe eventualii responsabili de neglijenţă.

May va avea o întîlnire oficială cu Vladimir Putin în cadrul summitului G20


Prim-ministrul britanic Theresa May va avea o întîlnire oficială cu preşedintele rus Vladimir Putin în cadrul summitului G20 din Japonia, în cadrul căreia îi va transmite liderului rus că Marea Britanie este dispusă să aibă o relaţie diferită cu Administraţia de la Moscova, conform Reuters.


Marea Britanie este dispusă să dezvolte o relaţie diferită cu Rusia, dacă Administraţia de la Moscova încetează activităţile de subminare a securităţii internaţionale, a transmis miercuri purtătorul de cuvînt al premierului britanic.


Totuşi, purtătorul de cuvînt a insistat că întîlnirea dintre cei doi lideri nu va însemna normalizarea relaţiilor dintre Marea Britanie şi Rusia.


„Întîlnirea este o oportunitate importantă de a trimite un mesaj de la lider la lider şi de a ne asigura că poziţia Marii Britanii este bine înţeleasă. Această întîlnire nu reprezintă normalizarea relaţiilor”, a transmis purtătorul de cuvînt.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load