X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Tigrul Bartek prezice rezultatele alegerilor în Ucraina

17 apr. 2019,, 00:30   Externe
2888 0

Pentru fiară au fost pregătite două cutii cu bucăți identice de carne, care se deosebeau numai după fotografii și numele candidaților.

Tigrul Bartek din parcul florei și faunei „Royev Ruchei" din regiunea Krasnoyarsk, fratele celebrului tigru Amur, a prezis victoria candidatului Vladimir Zelenski în turul doi al alegerilor prezidențiale din Ucraina, informează serviciul de presă al parcului, prin intermediul reţelei de socializare VKontakte.

- Pentru el au fost pregătite două cutii cu aceleași bucăți de carne. Acestea se diferențiau numai după fotografii și numele de familie ale candidaților. Pe una dintre cutii era numele și fotografia actualului președinte, pe alta – fotografia lui Zelenski. Cutia (urna de vot) cu actualul președinte era mai aproape de fiară, cu toate acestea, după o anumită deliberare, Bartek a ales-o pe cea cu Zelenski, se afirmă în raport.

Videoclipul arată că Bartek, la început, pozează pentru public, apoi se duce la cutii. Mai întîi, el miroase cutia lui Poroșenko, se întoarce spre cealaltă, apoi din nou la prima și, la sfîrșit, alege cutia lui Zelenski.

Alegerile prezidențiale au avut loc în Ucraina la 31 martie. Potrivit CEC, niciunul dintre candidați nu a primit numărul necesar de voturi pentru a cîștiga scrutinul din primul tur. Turul doi va avea loc pe 21 aprilie. La aceasta vor participa președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, și Vladimir Zelenski, acesta din urmă obţinînd aproape de două ori mai multe voturi în primul tur de scrutin faţă de actualul preşedinte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?