COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2959
Puterea stiri: 6801
Coronavirus stiri: 7617

SUA au evaluat șansele lui Trump în noua campanie prezidențială

8 iul. 07:25   În lume
1060 0

Directorul științific al Centrului de studii republicane, Rodion Belkovici, a evaluat șansele fostului președinte american Donald Trump în cazul în care acesta va participa la campania prezidențială din 2024.

Belkovici consideră că în viitorul apropiat Partidul Republican va încerca să adere la poziții centriste, deoarece "s-a ars" cu Trump, care și-a permis declarații bruște și radicale.

Expertul consideră că este îndoielnic faptul că Trump va putea reveni în politica mare ca jucător independent, deoarece sistemul de partide din SUA presupune o înaintare din partea unuia dintre principalele partide, republican sau democrat, iar șansele candidaților din partea unor "forțe terțe" sînt mici.

"Nu cred că Trump poate fi un participant activ independent în politică. Trump a fost mai degrabă un motiv pentru un nou impuls. Nu cred că Trump are perspective de a deveni liderul unei noi revoluții conservatoare, republicane", a rezumat Belkovici.

Anterior, Trump a spus că a luat decizia de a participa la alegerile din 2024. El a răspuns "da" la întrebarea jurnalistului despre posibila sa participare.


"Nu că aș vrea. Țara are nevoie de aceasta. Trebuie să avem grijă de această țară. Nu este distractiv, să lupți constant, să lupți mereu", a adăugat Trump.

În același timp, unii dintre colegii săi de partid se tem că, în acest caz, el ar putea dăuna candidaților republicani moderați care participă la cursele de stat sau ar relua discuțiile despre rolul său în revoltele din Capitoliu din 6 ianuarie.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Ce veți face dacă tariful pentru încălzirea cu gaze va fi extrem de ridicat?
🔽🔽