COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Soţia preşedintelui ucrainean, diagnosticată cu Covid-19

12 iun. 2020,, 14:35   În lume
3068 0

Soția președintelui Ucrainei Elena Zelenski a fost diagnosticată cu COVID-19. Potrivit serviciului de presă al președinției din Ucraina, prima doamnă se simte bine și are simptome ale bolii. În prezent, Elena Zelenski este în tratament ambulatoriu, izolată de alți membri ai familiei.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și copii au făcut și ei teste la Covid-19, dar ele au ieșit negative.

Se menționează că, în timpul ședințelor la lucru și acasă, prima doamnă a Ucrainei a respectat constant regulile și recomandările de carantină ale Ministerului Sănătății și, de asemenea, în conformitate cu cerințele protocolului de securitate, s-a testat în mod regulat pentru COVID-19. Rezultatele testului anterior, efectuat la începutul lunii iunie, a fost negativ, scrie tv8.

Deocamdată nu se cunoaște unde și cînd prima doamnă a Ucrainei s-ar fi putut infecta. Se efectuează o investigație epidemiologică în acest sens. Toate persoanele care au contacta cu aceasta au fost informate imediat despre riscul potențial de infecție.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X