X 
Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Șarpe de 3 metri, ascuns printre rafturile unui magazin din Sydney

18 aug. 2021,, 23:30   Război în Ucraina
3032 0

O femeie din Australia a găsit un șarpe de 3 metri la rafturile cu condimente ale unui supermarket din Sydney. Din fericire, Helaina Alati este antrenată în salvarea animalelor sălbatice și a eliberat șarpele în sălbăticie.

Helaina Alati, 25 de ani, era la cumpărături într-un magazin din Sydney, cînd a văzut un piton lung de 3 metri care ieșea dintre rafturi la raionul de condimente, scrie BBC.

Magazinul este situat în nord-vestul orașului, la periferie, în apropierea unei zone cu multă vegetație.

„Am întors capul și l-am văzut la 20 de centimetri de fața mea, uitîndu-se la mine”, a declarat tînăra pentru BBC.

Ea a identificat șarpele ca fiind un piton-diamant, neveninos.


„Se uita drept în ochii mei, ca și cum mi-ar fi spus: Poți să mă scoți afară, te rog?”, a mai spus Helaina.

După ce l-a filmat, tînăra a alertat personalul magazinului și le-a spus că îi poate ajuta, dacă au nevoie. A mers acasă, a luat un sac special pentru șerpi, s-a întors la magazin, l-a bătut ușor pe coadă și șarpele s-a strecurat singur în sac. L-a eliberat apoi departe de zona locuită, în tufișurile unde trăiesc multe specii de animale în jurul metropolei Sydney.

Helaina este antrenată în „mînuirea” șerpilor, a salvat mai mult de 20 de reptile pînă acum. Ea spune că prietenii o numesc în glumă „fata șarpe”, cu referire la o scenă din Harry Potter.

„Ca să fiu sinceră, e cel mai tare lucru care mi s-a întîmplat în ultima vreme, avînd în vedere lockdown-ul. Angajații magazinului făceau poze” în timp ce Helaina scotea șarpele din magazin, a mai povestit ea.

Helaina bănuiește că șarpele a stat toată noaptea în magazinul în care probabil a intrat prin tavan, unde pitonii-diamant își fac cuib de obicei. „Zeci de oameni au trecut pe lîngă el și au luat condimente” din raftul unde se ascundea șarpele, a mai spus tînăra.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?