X 
Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

O servitoare din Thailanda a devenit milionară peste noapte

4 mai. 22:00   Externe
4294 0

Nutwalai Phupongta (49 de ani) a a lucrat 17 ani pentru Catherine D., o antreprenoare franceză, și, după moartea acesteia, a moștenit o avere cifrată la mai bine de 2,5 milioane de euro, relatează site-ul postului thailandez Channel 7.

Catherine, 58 de ani, deținea cinci vile de lux pe populara insulă de vacanță Phuket. Înstărita femeie de afaceri locuia singură în Thailanda, de la divorțul ei, produs în urmă cu patru ani. Întotdeauna a avut-o alături de ea pe Nutwalai Phupongta, o femeie de serviciu, pe care o angajase acum 17 ani. Potrivit presei de la Bangkok, Catherine suferea de o boală incurabilă. Iar luni, 29 aprilie, cadavrul ei a fost găsit pe marginea piscinei vilei în care locuia, alături de un pahar de vodcă, un pachet de țigări și o armă din care lipsea un cartuș, notează Noi.md cu referire la libertatea.

Un angajat i-a găsit trupul și a sunat la poliție, care presupune că franțuzoaica s-a sinucis. Nimic nu indică o eventuală crimă. Camerele de supraveghere fuseseră acoperite de Catherine, a constatat ancheta.

Cu puțin timp înainte de moartea sa, femeia și-a făcut testamentul, pe 26 aprilie, și a informat mai multe persoane apropiate că îi va lăsa toată averea servitoarei sale, Nutwalai Phupongta.

Cunoscută ca „mătușica Tim”, thailandeza a moștenit acum două vile, bani, mașini, inele și bijuterii cu diamante și două terenuri, în valoare de 100 de milioane de baht, echivalentul a aproximativ 2,5 milioane de euro.


„Nici măcar n-am permis de șofer”, a spus „mătușa Tim”, care a primit, prin testament, ordin „să am grijă de cele trei pisici pe care Catherine le diviniza”.

Ea a explicat că defuncta a transferat și salariile angajaților, a plătit ultimele facturi de internet, apă, energie și gaze, inclusiv 500.000 de baht, circa 13.000 de euro, pentru cheltuielile de înmormântare. Ea a promis că va organiza evenimentul funerar „cât va putea de bine”.

5
1
0
5
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав