COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 847 840 INFECTAȚI 325 526(+1568)   TRATAȚI 305 068     DECESE 7459(+35 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7674

O autostradă din Rusia blocată din cauza incendiilor forestiere

24 aug. 19:45   În lume
1299 0

Autostrada federală Perm-Ekaterinburg, Rusia, a fost blocată din cauza unui incendiu natural, informează serviciul de presă al departamentului de poliție rutieră din regiunea Sverdlovsk, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md

De sîmbătă în regiunea Sverdlovsk, vremea anormal de fierbinte a rămas cu temperaturi medii zilnice ale aerului peste norma climatică cu 7 grade: timp de cîteva zile la rînd, termometrul nu scade sub 34 de grade. În acest context, situația cu incendii naturale din regiune a devenit mai complicată. Astăzi dimineață, potrivit autorităților, 42 de incendii forestiere au fost active în regiune.

Se remarcă faptul că la intrările în zona blocată sînt de serviciu echipajele poliției rutiere care informează șoferii despre situația care a apărut și se oferă să folosească traseele de ocolire.

Totodată, potrivit informațiilor, în Pervouralsk, echipajele poliției rutiere sînt afișate la intersecțiile majore, inspectorii reglementează traficul și asistă șoferii.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽