COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Medvedev: Nu are rost să vorbim cu actualele autorități din Ucraina

13 oct. 08:45   În lume
1460 0

Potrivit vicepreședintelui Consiliului de Securitate al Federației Ruse Dmitri Medvedev, relațiile cu reprezentanții actualei conduceri a Ucrainei sînt lipsite de sens și chiar dăunătoare, deoarece acestea își schimbă în mod regulat poziția și „concurează în mincuni constante”, transmite Noi.md.

Autoritățile Federației Ruse ar trebui să aștepte apariția unei conduceri rezonabile în Ucraina, care nu vizează confruntarea totală, ci construirea unor relații egale și reciproc avantajoase. Construirea relațiilor cu actualele autorități de la Kiev este neproductivă și chiar dăunătoare, a declarat Dmitri Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, în articolul său publicat luni în ziarul Kommersant.

După ce a prezentat argumentele care susțin teza despre lipsa de sens a negocierilor cu actuala conducere ucraineană, Medvedev s-a întrebat ce ar putea fi făcut în această situație. Și a răspuns: „Nimic. Să așteptăm apariția în Ucraina a unei conduceri raționale, care nu vizează confruntarea totală cu Rusia în pragul războiului, care nu vizează organizarea unor platforme Crimea moronee create pentru a păcăli populația țării și a-și etala mușchii înainte de alegeri, ci construirea unor relații egale și reciproc avantajoase cu Rusia. El a subliniat că „doar cu o astfel de conducere a Ucrainei merită să ai de-a face”.

„Rusia știe să aștepte. Sîntem oameni răbdători”, a conchis Medvedev.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X