TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Mai mulţi crocodili în libertate, după ce au evadat de la o fermă din Africa de Sud

Mai mulţi crocodili se află în libertate după ce au evadat de la o fermă din Africa de Sud, au informat joi responsabili locali pentru mediu, potrivit dpa.

Crocodilii, de vârstă tânără, măsurând între 1,2 şi 1,5 metri, au scăpat miercuri prin gardul de sârmă al unei ferme situate în apropierea oraşului Bonnivale, din provincia Western Cape, a declarat Petro van Rhyn, purtătoarea de cuvânt a agenţiei guvernamentale pentru conservarea mediului Cape Nature, transmite AGERPRES.

Cape Nature i-a avertizat pe locuitori să nu se apropie de râul Breede, aflat nu departe de fermă, până la capturarea tuturor reptilelor fugare.

"Evident, sunt foarte, foarte periculoşi. Sunt animale sălbatice chiar dacă au fost crescute în captivitate. Oamenii nu trebuie să se apropie de ei şi trebuie să rămână departe de râu până când sunt capturaţi toţi", a precizat van Rhyn.

O amplă operaţiune de capturare a reptilelor a fost demarată cu participarea Cape Nature, proprietarului fermei, poliţiei şi proprietarilor de terenuri din apropiere, a adăgat purtătoarea de cuvânt.

Până în prezent au fost recuperaţi 27 de crocodili, însă un număr necunoscut se află încă în libertate, a precizat ea.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load