COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Licitația în cazul Carierei de piatră din Pervomaisc, anulată

21 oct. 14:41   În lume
1090 0

Licitația anunțată de autoritățile din Ucraina, care urma să fie organizată pe 20 octombrie, curent, cu privire la folosirea „Carierei de piatră concasată din granit” din Pervomaisc, a fost anulată. În același timp, autoritățile ucrainene anunță o altă licitație programată pentru data de 5 noiembrie, curent.

Anunțul a fost făcut de Agenția Proprității Publice. Precizăm că deși cariera se află pe teritoriul Ucrainei, aparține RM, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Agenția Proprietății Publice informează că, în urma demersurilor expediate pe 5 octombrie, curent, către Procuratura Generală, Serviciu de Securitate, Ministerul Mediului și Resurse Minerale ale Ucrainei și Agenția de stat de Geologie și Resurse Minerale ale Ucrainei, licitația care urma să fie organizată de autoritățile din Ucraina pe 20 octombrie, cu privire la folosirea terenului pe care este amplasată Cariera a fost anulată.

În același timp autoritățile ucrainene au anunțat că planifică o altă licitație cu reducere pentru data de 5 noiembrie 2021. „În context, în scopul neadmiterii prejudicierii intereselor statului, Agenția Proprietății Publice întreprinde toate acțiunile necesare în această direcție”, se arată într-un comunicat emis de instituție.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X